Estocolmo III2 kommentarer

tilfeldighet

14.aug.2011 kl.19:55

Hver sekund av livet er en gave, for de av oss som er tidsbevisste. Glemte akkurat meg hva jeg skulle skrive nu, glemte mine tanker **. Kom over bloggen din ved tilfeldighet, og ville legge i igjen en kommentar om at jeg like din mind state av tanker og meninger. hei hå

Mystifistiske May

14.aug.2011 kl.22:10

Det forespeiler meg å komme med en kommentar om hvordan alt er tilfeldig. Men jeg vegrer meg litt for å gjøre det, da det er meg bekjent at ens handlinger som regel har konsekvenser. Du hadde jo sannsynligvis ikke kommet over min "mind state av tanker og meninger" hadde du vandret rundt i en tilfeldig skog.

Heisann.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits