Ikkje ver redd...

Folk sitter  på Facebook i de sene timer og oppretter sider for å snakke dette individet sønder og sammen. De legger krav om gjenninnføring av dødsstraff på særgrunnlag, de håper mannen blir voldtatt og mer til når han blir fengslet, de ber ham begå selvmord, og truer med å oppsøke ham for personlig hevn etter endt soningstid. Landet vårt blomstrer plutselig med dedikerte "nasjonalister", så vidt entret puberteten.

Vel, for en stund siden var de nasjonalister, med norske flagg og gjennomgående dedikasjoner til hjemlandet sitt i lys av dagens mørke og ondskap.

 

 

Mon tro hvor verden jeg vokste opp i har tatt veien.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits