Tre gode ting - 09.04.2011

  1. Jeg våknet opp og innså at jeg hadde sovet hele natten uten varmeovnen på, og jeg hadde ikke blitt nevneverdig kald. Det er vår, det er vår, det er lidderlig vår.
  2. Jeg fikk jobbet med rapporten, og kom skikkelig inn i modus. Noe som er bra, da jeg har drøyet forferdelig med oppgaven, og ikke har vært i psykisk stand til å gå i gang med den.
  3. Jeg danset og koset meg med musikk mens jeg lagde god middag - spaghetti à la a mor.

Jeg har lyst til å komme med noen festlige bilder på linje med gårsdagens banjo-Harold, men fantasien min begrenser seg til dette:Jeg har lagt merke til at jeg legger ut bilder uten annen funksjon enn et estetisk supplement til teksten, uten særlig logisk sammenheng. Jeg har bestemt meg for at jeg egentlig ikke bryr meg. Jeg mener å tro at jeg kun bruker mine egne bilder, samt skjermdumper - og det skal være nokså tydelig hva som er hva.

Jeg byr godnatt, og trekker meg tilbake for kvelden.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits