Tre gode ting - 08.04.2011

  1. Citizen Ruth - fordi den fikk meg til å le og klaske hånden i pannen.
  2. Harold and Maude - fordi den fikk meg til å smile, og Corts stemme minnet om stemmen til Maximillian.
  3. Kommet videre på bildet - malt i noen timer, slappet av, fornøyd med utviklingen. Lar ikke skjemaene hindre meg - omgår dem, og prøver meg på nye løsninger. Fikk til varm lillafarve på håret. Blander medium ved å benytte sølvpenn. Følte meg kreativ.

 Så det var dagens tre gode ting. Jeg skriver de ned hver dag som en øvelse. Det hjelper litt. Enten det, eller så er det våren. Uansett - jeg blir bedre. Det må man bare ta med et smil når det endelig kommer. Jeg skal hoppe til sengs snart også - sove ut.

2 kommentarer

Leona

19.apr.2011 kl.00:59

Tror også det er bra å skrive opp tre gode ting hver dag. Ikke alltid like enkelt, men:) Fin øvelse er det.

MystifistiskeMay

19.apr.2011 kl.01:29

Leona: En fin måte å konkretisere hvordan man skal se etter lysglimt i en hverdag som kan være dyster. Dog noe deprimerende de dagene man ikke kommer opp med tre punkter.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits