Hjem

Jeg har lurt dere alle. Dere bak maskene. Jeg har tatt min av, og viser dere hele mitt inkompetente vesen; den komplette fiasko i all sin glans og stjernetåke. Apatiens maskott. Det ulidelige bleiebarn. Meg. Du hater meg allerede for mitt pessimistiske verdenssyn og dystre vesen med en forkjærlighet for tragedie, dramatikk og lidelse.

Vet du hva? Du vant. Jeg tjente visst intet på å være slik; om noe, tapte jeg; taper jeg. Alt som noensinne var verdt å eie eller føle.

Snøballen ruller. Jeg er på vei hjem. Mor og far, her kommer jeg. Omfavn meg, og la meg atter vinne tilbake det mot, som ville bli mitt endelikt.

I aften er jeg ustabil, elskende og gal.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits