Skrøpelig

... Det er jeg aldeles ikke. Alt jeg har overvunnet, de grenser jeg har trosset, de ord jeg har slått til bakken. Jeg er sterk. Jeg kan være en gudinne om jeg vil.

Du skulle være så heldig å oppleve Gudinnen. Hun hadde frarøvet deg din smerte. Hun hadde sett deg med varme og åpne øyne; for den du er, og akseptert hele ditt vesen.

...

Ingen kan såre meg. Jeg vokste opp i sorg. Du kan ikke knuse noe knust. Gi ditt beste forsøk. Jeg er meg, vidunderlig i fyr og flamme. Magisk. Du skulle bare visst hva for styrke som residerer i dette hjerte.

 

La oss leke i nedsnødde enger.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits