Magisk

Jeg vokste vel opp på et tidspunkt.

Men jeg husker godt at jeg var en drømmer. Et individ spekket av ideer og oppfatninger om hvorledes det fantastiske livet skal forløpe seg; på magisk vis. Deler av drømmene henger igjen, i et meget fragmentert sinn.

Man skulle treffe denne eneste ene som malte verden for en; i de mest vidunderlige farver. Denne som kunne bringe latter i den gråeste time; den som forstod det rare lille hjertet. Denne som ble trukket til det underfundige og merkelige.

Magi skulle det være; en dans på glitrende skyer. Man ville bli omformet til drømmen over alle drømmer i denne personens øyne.

 

 

 

 

Jeg vokste vel opp på et tidspunkt.

 

 

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits