Om å si noe, og mene noe annet

Det skjer ofte. Kommunikasjonen feiler. Det er ikke alltid man vet det. Man sier noe, og en annen oppfatter det. Noe helt annet enn det en mente i utgangspunktet. Og det er ikke alltid det når senderen av budskapet. Hele tiden snakker vi; lar ord forlate våre lepper. Hele tiden vris det originale budskap om til noe annet; kanskje noe helt annet.

Jeg søker etter dem som forstår. De det er minst sannsynlig at mistolker budskapene mine; ideene. Jeg søker etter dem på samme plan. Et helt eget plan; litt vekk fra alle andre. De som forstår meningen bak mine handlinger og mine ord. I alle fall intensjonen.

Skjønner du hvorfor jeg mener noe er nødvendig, unødvendig, vidunderlig og heslig? Skjønner du hvorfor jeg vil leve livet mitt på denne måten? Skjønner du hvordan min fortid har influert meg? Skjønner du hvorfor jeg har de drømmene jeg har? Skjønner du mitt uendelige virrvarr av konflikterende følelser? Skjønner du at jeg er meg, den samme i årtiene, men med forskjellige betraktninger og innfallsvinkler; snakkesalig, drømmende, idérik, men konstant?

2 kommentarer

speilsjeler

22.nov.2010 kl.19:14

Nei. Det er vel sjelden vi kjenner våre medmennesker så godt uansett.

Men det er fint med de menneskene man ønsker å lære å kjenne selv om de både tar feil av deg, av seg selv og sender feil signaler noen ganger. De som allikevel forsøker.

Mystifistiske May

22.nov.2010 kl.19:58

speilsjeler: Jeg forguder de som allikevel forsøker.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits