Glad

Selvsagt er Cruella returnert og det gir meg gysninger langt nedover ryggen å ikke ha huset for meg selv lenger. Jeg aldeles forguder tid jeg kan tilbringe alene i ytterste stillhet upåvirket av slike som Cruella, og hennes mystiske besøkende. Men dog.

Jeg er på en måte litt glad. Ikke fordi jeg har hatt min første skoledag på førskolelærerlinja og vært mer sosial enn jeg har godt av, og må opp i en ukristelig time i morgen tidlig for en mest sannsynlig meningsløst og uinspirerende forelesning i min erkenemesis, gymsalen. Jeg vet ikke helt hva det kommer av.

Men jeg vet nok til å ta gleden når den kommer og nyte den. Nyte den som et friskt skybrudd, vann med isbiter i jobbtida, en bit mørk sjokolade, en regnbue, en peivende baby.

Jeg fortjener å være glad. Og optimistisk til fremtiden. Selv om det bare er i dag. Jeg liker gammeldags jazz. Og dyna mi. Og selvstendigheten min. Og påfunnene mine. Jeg liker meg selv; i dag. Jeg ser intet galt i det.

Én tanke

Obsessive

19.aug.2010 kl.14:08

Humbug! Ingen har blitt skadet av å være for sosial! (Med unntak av de som glemmer å spise fordi de er sosiale, men jeg tviler på at det kommer til det med deg :)

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits