Sosialismus

Jeg skal begynne å være sosial igjen. Mitt forrige forsøk var en fadese. Etter barneskolen ga jeg simpelthen opp å prøve. Nå har jeg nye jaktmarker. Jeg skal lære meg det sosiale spill. Jeg skal iallefall lære meg å etterape det. Det kan komme til nytte. I arbeid, familietilstelninger og andre fremtidige sosiale sammenhenger. Jeg skal lære det, og lære det slik at jeg kan komme igjennom slike situasjoner uten at de aner hvordan jeg virkelig er. Dette gjør jeg for min egen del. Jeg kan virkelig se fordelene ved å utveksle tanker, ideer, og således blotte ord. Jeg kan se fordelene ved å bli likt fordi man kan yte noe til en samtale. Jeg kan se fordelen ved å snakke med fremmede; å lære meg å snakke med fremmede.

Så da gjør jeg dette; helhjertet. Så kan jeg heller angre siden.

Jeg har også mål om å spare penger, og å gjøre det bra på skolen.

I de neste tre årene skal jeg fremstå som normal og adekvat for de personene jeg blir kjent med. Jeg skal gjenskape May til noe alle kan kjenne seg igjen i. Noe dagligdags, med tradisjonelle tanker og verdier. Inget løpsk følelsesmenneske profant besatt av det bisarre. abnormale og uforklarlige.

Jeg tror denne nye May blir enklere å være, men vanskligere å spille.

Ønsk meg lykke til. Dette forblir min hemmelige identitet.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits