Inte i min villa...

Trå varsamt, med største varsemd. Eg drap deg.

Duene gestikulerer med største oppmerksomhet mot sine gestikulasjoner. Tankene man gjorde seg på broen er ikke de samme som på sletta. Jeg vil se deg igjen, men i mørket; om natten. Det tok henne en natt å kysse vekk hans tårer. Han stod der, kledd i sin beste dress, men var likeledes homofil. Katten maler langsomt og bedagelig på kjøkkenbenken.

___

Hva vil bli av min fremtid? Jeg har besluttet å ikke se lenger enn et år fremover; og enda kortere bakover. Nesten. Noen ganger er minner alt jeg har. Erindringer fra en tid før den kalde realiteten gjorde sitt inntog. På bunnen ligger stadig det naïve vesen som tror alt ender godt. Jeg holder dette vesen kjært.

Jeg tenker fremdeles for mye. Jeg sier fremdeles for lite. Men å vente på et rett øyeblikk kan gjerne ta en stund. For jeg vet hva jeg ønsker. Jeg kjenner bare ingen fremgangsmåter, så jeg tier og tenker.

Jeg kaster meg på en buss, et tog, et fly. Til evigheten; og forbi. Sier det jeg vil si. Gir det jeg kan gi. Så får det være. For tiden er ikke rett. Jeg besitter for få somre.

En dag skal jeg mildne. En dag skal jeg være meg selv fullt og helt; ikke stykkevis og delt. For himmelen er din, og sågar stjernene, men månen vil jeg ha for meg selv.

Livet er en dans; men ei en på roser. Vi danser på glasskår, lik, i regn og sol, på gress, asfalt og grus. Vi danser til og med i hav noen ganger, og under trær.
___

Lille May i den gule kjolen som ikke ante noen verdens ting om livet. Lille May med den rosa troll-sekken. Lille May med Tine-matboksen. Lille May som ikke kjente noen.

Lille May; håpefull og spent.

Én tanke

Obsessive

28.jul.2010 kl.18:41

Ikke stykkevis og delt.

____

Takk May. Fine ord. Jeg prøvde bare å være så ærlig som mulig.

____

Nei, det å si at du er død på innsiden blir vel å dra den litt langt. Jeg tror det helst gjelder klokken som du har på deg når du dør.

____

Den tar jeg ikke fram igjen, hvis jeg nå i det hele tatt har den. Gymbag = grøss.

____

Det høres jo ut som en ide. Du kommer jo dit for å se på film, ikke for å snadre. Jeg kan bare gi deg et tips i forhold til det å komme inn i miljøer som er ukjente for deg: lat som om du er i en fin butikk.

Personlig er jeg svært ukomfortabel i fine butikker og menneskene der er nok det verste med hele opplegget. Det viktigste å huske på da er at de tjener på å ha deg der. Jo mer komfortabel du er, jo mer du liker deg i deres selskap og de produktene de presenterer jo større sjanse er det for profitt på deres side. Kanskje en litt hul grunn til at de skal like deg, men det hjelper dem nå på vei forbi sjenansen din.

___

Du får det til å høres ut som om du er 100 år gammel. :)

___

Eller så kan de være kongle-kamerater. Konglomeratene liker å dra på hytta om sommeren og bade. De spiser ofte is. Onde kongler funker forsåvidt også.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits