He's a jar [08. juli 2010, 00:33]

Tvangsmessighet.

Ingenting.
Hvorfor sies intet ord?
Om det åpenbare forut.

En kombinasjon av at glasset er vekk,
og at munnen ble holdt lukket.

En kvinne holder sin tunge,
og forventer at stillheten vil snakke.

Tiltaksløs,
usulten men sultende,
stille.

---

Han er en krukke

... forventningsful er jeg. Til hva som ligger forut. Øyeblikksvis grepet av apati, søvnløshet og manglende matlyst. Det er flyktig. Langt flyktigere enn mine tanker, som begynner å fokusere og feste seg, på en usikker fremtid og flerfoldige stier. Allikevel føler jeg meg mer voksen; mer overveiende og gjennomtenkt. Såfremt det kan tenkes på. For det finnes meget som ei kan tenkes på i denne tid og på dette sted i livet.

Jeg begynner å ane hva jeg vil, og hvorledes jeg kan få det til. Tålmodighet vedvarer å være en dyd. En praktfull dyd som tillater meg å leve i stillhet; sakte men sikkert. Drivende mot et mål.

I vognen til et tog, i ettermiddagssolens hete, fullstendig avslappet, ingen musikk, kun larmen fra fartøyet og et par briller. Jeg lukker øynene. Et perfekt øyeblikk. Like fort over som igangsatt. Jeg kan smile av mindre.He's A Jar - Flekkifisér

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits