Jeg vil revolusjonere sokker

Du trenger:
- 1 sokk (type ragg eller tennis)
- Farget papp
- Saks
- Lim
- 2 store knapper
- Nål og tråd

Rull opp pappen til et kremmerhus, og fest det med lim. Klipp av kantene, slik at det blir en kjegleformet hatt. Sy knappene fast slik at hvis sokken hadde sittet på foten, hadde de sittet på sidene av hælen. Omtrent. Lim fast hatten til baksiden av hælen.

Du besitter nå en partysokk. Den kan med fordel utstyres med partyblåser.

*tuuuuuut*

*<8-)

7 kommentarer

little_stARE

11.jun.2010 kl.13:33

Haha! Antar du driver og rydder i kommoden? ;)

Mystifistiske May

11.jun.2010 kl.14:09

Ikke akkurat. Jeg begynte bare å drømme om partysokker.

Ida Emilie

11.jun.2010 kl.14:10

hæ?

Mystifistiske May

11.jun.2010 kl.14:48

Frésh sokkemote; ganske implisitt :)

fredrikke dorothea bolette

12.jun.2010 kl.19:29

dette skal jeg prøve ut. takk for tipset.

hihihi. du er vel søt.

ja, jeg har vel holdt på siden 2007. så jeg regner vel med å holde på en stund. hihihihi. men tusen takk for at du mener jeg bør holde på lenger. hihi. og kanskje jeg skal begynne å kalle meg for bolettebloggen? jeg synes det var ganske fint. hihi.

oi. da må man ha et godt ordforråd og bare overdrive oversettelsene, det hadde jeg gjort som oversetter merker jeg. heh. det virker jo som en veldig grei jobb da. men hvordan kommer man inn i bransjen?

ja, jeg skal holde ganske bra utkikk etter et sånt fint telt :) men takk for at du ser. hih.

jaa. jeg ville mye heller ha levd på 70-tallet, merker jeg. ville ikke du?

/fredrikke

eigenarta

14.jun.2010 kl.23:20

wooooo.

Obsessive

16.jun.2010 kl.20:06

Fresht indeed ^_^ Jeg husker at vi lagde sokkemennesker på skolen i første. Min ble laget av en av pappas grå sokker og ble skikkelig stygg i forhold til min venninne Elise sin.

Jaja. Jeg antar at man ikke kan få alt.

___

Jeg liker å lære ting. Så enkelt er det. Om det er å høre på det andre mennesker sier, å lese noe eller se noe, så søker jeg kunnskap. Selvfølgelig så mottar jeg noe informasjon av meg selv (jeg kan nesten alle t-banestasjonene på linje 3), men en god del velger jeg å presse ned min egen hals.

Det du beskriver er generelt ikke et problem her i gården. Jeg vil leve, men jeg kjenner så få folk i Oslo at jeg ikke har noen å gjøre ting med. Det har blitt litt bedre de to-tre siste månedene, men likevel...

Jeg skjønner fremdeles litt hva du sikter til, mitt største ønske for fremtiden er fred og ro. I bunn og grunn er det alt jeg vil oppnå gjennom det jeg gjør nå.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits