Røntgenhjerter

3 kommentarer

Obsessive

25.mai.2010 kl.20:43

Jeg føler at mine drømmer isolerer meg fra der jeg er nå, at jeg ikke greier å følge med på disse og samtidig ha det bra med de som er rundt meg. Kanskje det er litt av problemet mitt? Det hadde vært merkelig, for mine drømmer er såvidt i horisonten av fremtiden min.

På tide med en oppstrammer er det i alle fall.

Toxicity

29.mai.2010 kl.15:08

Takk for tipset :) Alle maser om at jeg bør se filmen, men nå som jeg er ferdig med boka skal jeg se den!

Obsessive

29.mai.2010 kl.23:31

Det kan jeg kjenne meg igjen i, men mitt problem er at jeg blir for opptatt av drømmene til at jeg greier å konsentrere meg om noe annet. Selve drømmene mine forandrer seg, slik at jeg ikke må gjøre kompromisser. (Når man er liten vil man bli en prinsesse, når man bli eldre ønsker man seg fred og ro.)

Takk for fine ord. Jeg skal prøve mitt beste for å ikke sluntre unna det som må gjøres. :)

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits