Galskap under vann.

Begynne å slutte å bry meg om uting. Få en ny hobby. Skaffe til veie en karriere med mye fritid. Så kan jeg bli kunstner i mitt eget hjem. Aldri selge et verk, men tilfredsstille min egen skaperlyst. Ja. Det skal ikke gjøre noe at jeg kommer på jobb med maling under neglene.

Vi forstår meg. Jeg merker det. Litt etter litt.

May er ikke depresjon, angst og dårlig selvbilde. May er en person. En person som liker det rare og bisarre. En person som vil ha trygghet. Et normalt menneske. Kreativ. Fantasifull. Praktisk. Lett fascinert. En kvinne med mye kjærlighet å gi. Elsker å le. Vil gjerne bli mor en vakker dag. Sterk. Har overvunnet de siste 10 årene med mørke tanker og dårlig påvirkning. Kan mange fine ord. Avholds. Hjelpsom. Reflektert. Kanskje snill.Én tanke

Obsessive

25.mai.2010 kl.16:15

Ah, det høres ut som noe jeg kan se frem til. Akkurat nå holder jeg på å plukke meg selv opp. Det er vanskelig, men det er godt å se at det er mulig.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits