Viljesterk. Viljesløs.Gåsehud. Opphavet til fryd og redsel. Ærefrykt. Et nedtrykt tastatur. En uoverensstemmelse om fremtiden. Jeg er forsiktig og veier mine ord. Jeg er blomsterbarnet de oppfostret. Jeg er fryd og glede. Jeg gløder og brenner.

Jeg nynner en sang. Det er sangen jeg vil bli døset til søvn av. Jeg vil at et menneske skal synge sangen. Jeg vil være glad. Jeg vil være fornøyd. Jeg vil sove smilende. Jeg vil våke smilende.

Jeg ble forgiftet som ung. De forgiftet alle rundt. De slo meg ned til en kulp. Men jeg steg opp. Jeg fløt og drømte. Jeg var fantasi. Jeg ble penselstrøk. Jeg ble ord. Jeg ble meg selv.

Jeg er sterk. Sterkere enn du tror. Jeg kan tåle alt, for jeg lever fortsatt. Du kan se meg smile uten at jeg tenker meg om. Men mine lepper er forseglet og ordet er ditt.

Kom, så leker vi! La oss leke til sommernatten faller på, og høstregnet bader våre fjes.

Jeg vil synge sanger.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits