Estetisk sans

Jeg tror jeg har estetisk sans. Jeg liker mønstre. Jeg liker mønsterbrudd. Jeg liker tilfeldigheter. Jeg liker farger. Jeg liker fravær av farger. Jeg liker hvordan verden er komponert noen ganger. Jeg synes ord besitter varierende smaker. Jeg tror øynene dine kan fortelle meg alt jeg trenger å vite. Jeg fryser om jeg hører en melodi som treffer meg på en ny måte. Jeg snur meg når jeg ser en rar sveis. En jente med prikkete skjørt. En gutt med psykidelisk skjorte.

Jeg skal dekorere en campingvogn en gang. Male den lilla og installere multifargede lys og lime partyhatter oppetter veggene.

Jeg har godt over 50 post-its på soveromsdøra mi. Hver med sin egen beskjed. Jeg synes det er fint. Forstår du?

Jeg lar meg lett fascinere av verden.

Én tanke

Flying Daisy

26.apr.2010 kl.11:52

Og jeg skal ha en rosa boble med blomsterkasse bak :D

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits