Skriv meg en sang, kjære

Hvorfor setter du deg?
For elsket være den som setter seg!

I dag har jeg satt ting på papir. Først en jobbsøknad. Dernest mine følelser om dagen. Det føles som om jeg bytter livsfilosofi for hver dag som passerer. Jeg er en særdeles dårlig kommunikatør, men når det er et papir foran meg kan jeg nesten alltid få sagt noe som ligner det jeg vil si. Et papir er tålmodig, og hører på alt jeg har å si uten å reagere på en måte som får meg til å endre det jeg skal si. Et papir er ikke utålmodig. Et papir kan jeg ikke såre, selv om jeg skriver de styggeste ord. Et papir kan ikke få meg til å føle. Et papir tillater meg å tenke meg om; både to og tre ganger. Et papir tillater meg å viske ut. Et papir kan krølles sammen og kastes ut med resten av søppelet uten at noen i det hele tatt har visst at det eksisterte et papir. Et papir kan også brettes og kastes ut på taket til nabobygningen hvor trompetistene bor. Og kanskje, når snøen har smeltet, finner du et papyrfly på en fortauskant, bretter det ut og føler at det blir en bra dag allikevel.

Jeg skulle ønske jeg sendte brevene mine. Da hadde jeg kanskje fått svar.

Jeg elsker en gutt. Han er regnet mitt. Jeg savner regn.

2 kommentarer

FAY

18.apr.2010 kl.18:39

dawsen er fantastisk!

Obsessive

20.apr.2010 kl.09:51

*hjertevarm*

___

Jeg ser mest anime, har 8 Death Notes i hylla men for meg skal disse karakterene helst spilles som tegneserie. Lese anime på nett gjør jeg forsåvidt aldri, det er kjedelig og jeg får vondt i hodet. Enkelte tegneserier er fantastiske, gratis og ukjente og det er helst disse jeg leser på nett. De er dog ikke anime. (Prøv http://judecca.co.uk/)

Ja, anime er nydelig på den måten. Den første anime filmen jeg noen gang så var Chihiro og Heksene, jeg ble helt betatt og fikk uendelig lyst til å dra til Japan. Spesiellt togscenen syns jeg var fantastisk og fredfull.

Lesing er for meg drømmen: punktum. Jeg kunne greid meg forevig på en de øy hvis jeg var i selskap med gode bøker. Film er gøy, men de portretter virkeligheten. En rose er det du velger å se den som på et filmlerret, men den er uendelig mye vakrere beskrevet av André Bjerke.

Gjør det! Terry Pratchett er fantastisk og vittig, men han er også ganske "tung" i sine språklige finesser for dem som ikke er vandt til å lese, så det kan være derfor du ikke kommer gjennom boka.

___

Jeg kan vente :)

___

Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits