De ler på et språk jeg ikke forstår

Jeg føler meg som innvandrer i eget land. Uglesett, fryktet og uforstått.May kan fly på vingene til andre. Suge ut livskraften og ånden og bli som dem. Låne deres gode egenskaper og gjøre dem til sine egne. Hun er kanskje en kameleon. Låner hennes fornuftighet og orden, hans utadvendthet og hans gjennomslående positivitet. Og beveger seg videre mot nye ofre hun skal bruke og kaste i avfallets avgrunn.

Hun åpner vinduet og stuper ut.

Sjette etasje.

Blodflekk på grusen der nede. Gørr fra det huden alltid har skjult.

En engel på taket. Ser på maurene nede på fortauet.

Nå kan hun le.Kilde: Vi Sualize

3 kommentarer

Angel

12.apr.2010 kl.02:16

Men hvem er May?

Mystifistiske May

12.apr.2010 kl.15:27

....."er May?" er vel virkelig spørsmålet.....

Obsessive

17.apr.2010 kl.09:04

Jeg elsker også anime og Japan! Jeg pleier derimot som regel ikke å være den som prater høyest om det. (Det er tross alt verken sosialt akseptert eller så veldig mange som ser på, men mange av de som ser på ser gjerne MASSE anime.)

Howl's moving castle ligger også blant mine yndlingsfilmer! Ligger der sammen med ringenes herre, harry potter og resten av miyazakis filmer.

Jeg fikk det (tydeligvis feilaktige) inntrykket av at du er en bokorm som meg, det kan ha noe med skriften på sidene å gjøre, nuvel... Du bør uansett prøve å lese boken, den er ikke så veldig lang og utrolig søt!

___

Det er kjærlighet vi snakker om! Det må bli en bra vegg, legg ut bilder når du er ferdig! :D

___

Haha, takk. Jeg ville at det skulle være mer underholdende å lese om enn det var å oppleve det.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits