Jeg er James Dean, Severin, Severin

Jeg tror jeg er rar.. Gal.
Tenker.. Ja. Jeg gjør ting som de andre ikke gjør. Eller alle de andre holder hemmelig. Jeg vet ikke. Det er litt skummelt. Å tenke på at det er noe fundementalt galt med meg som fjerner meg fra alle mine medmennesker. Hvis jeg i det hele tatt er menneskelig. Jeg føler meg menneskelig. Som om jeg kunne være en person i en film eller serie. En spesiell person. Ingen er spesiell.

Det er sikkert ikke sunt å bære et grunnleggende hat for seg selv og egen person.

Jeg er rar. Jeg synger hvis jeg er sikker på at jeg er den eneste på togstasjonen. Jeg legger en tanke i mange detaljer. Ikke alle. Rommet mitt er en utstilling av rare ting som jeg vil skal fange folks blikk og gjøre dem fascinert på en eller annen måte. For da vil vi kanskje ha noe å snakke om i stillheten som er mitt sosiale vesen. Jeg liker å sjenert stikke meg frem. En Bright Eyes-button for de 1 av 100.000 som vet hvem Bright Eyes er og elsker ham. De fleste ville ikke ense de små tingene jeg gjør. Jeg vet ikke. Jeg vil være litt gal. Jeg vil trykke på kjelleretasje-knappen selv om jeg bare sitter på ned til førsteetasje i heisen. Jeg vil trykke på knapper bare fordi de kan trykkes. Jeg vil late som jeg er viktig bak store svarte solbriller, selv om jeg er gjemt i massene som overflokker bussen. Jeg vil gjøre en god gjerning. Men jeg er visst ond. Jeg vil sluke Sobril for å bli modig. Jeg vil sluke Nozinan for å sovne til en vettug tid. Jeg vil forgifte min kropp med etanol for å få venner. Jeg vil svelge et LSD-frimerke for å oppleve noe annet enn det grå. Jeg vil sitte i den parken og høre på gitarspillet. Jeg vil sitte på benk med en fremmed. Jeg vil lage kake sammen med mannen min. Jeg vil bringe et barn eller to til denne besynderlige verden.

Våg å kalle meg normal. Jeg tar det som en fornærmelse og det min største drøm å være en av dere. Vel. Det er en drøm. Jeg er en drømmer.
Har du hemmeligheter? Mine er kjedelige.

Én tanke

Mystifistiske May

09.apr.2010 kl.01:51

Strike, dear mistress, and cure his heart

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits