I Figured Out

She showed me around
To be found all alone
She cleaned her room
On her own to be known

So, I figured out
With no doubt
What she was about
In her room
On her own

Da fluktuerer jeg på blogg.no med mitt sedvanlige pjatt. Jeg har spekulert i å lage en fantastisk ekstravagant videoblogg, men funnet at det kan bli for kontroversielt. Grunnet mitt ønske om å forbli delvis anonym, selv om de fleste ikke aner hvem jeg er, ville jeg ha opptredd i heldekkende burka, utstyrt med stemmeforvrenger.

Det ville blitt en fantastisk videoblogg, forteller jeg deg. FANTASTISK! Og du vil aldri oppleve det - ditt utyske! Det er din egen feil. Du er et alt for skummelt publikum for meg. Og tenker tanker om meg. Ingen skal tenke tanker om meg. Ikke engang jeg.

Jeg savner de dagene hvor jeg og monsteret Harr satt under ei bru på Grønland og fantaserte om hvordan livene våre ville bli. Han var alltid en pådriver for at jeg skulle ta opp min karriere som sangerinne. Han sa jeg lød som Joan Baez. Vi skulle samle sammen en liten gjeng amatørmusikere. Folk som mente de var for dårlig til å spille proft, men bra nok for vårt hemmelige undergrunnsprosjekt. Bandnavnet ville være i konstant endring. Og vi ville lekt oss med alskens norske indiebandnavn. Vi ville hatt litt trommer, en gitar og en bass. Vi ville spille det meste akkustisk og rolig, og vi skulle ha en pianist som dro på et keyboard. Jeg vokaliserte rundt rundt omkring på en scene uten publikum. Vi gjorde dårlige, usamstemte covere av de sangene vi likte. Og vi skrev våre egne. Norske tekster og allting. For å holde oss unna de engelske klisjeene som spres som ildt i tørt gress hos de fleste norske plateselskaper. Noen ganger ville jeg ta med et triangel. Jeg ville aldri spille på det, men bære det rundt som et symbol på min dårlige musikalske evne. Vi ville ta opp "demoer" på kassett. Som vi spilte på de rare festene våre hvor ekte kunstnersjeler seg inn i leiligheten til bassisten vår. Hun var en jente bygd som en fyrstikk, men den eneste av oss som faktisk visste hvordan man skulle traktere et instrument.

Akk.

Akkord.

Akkopagnement.

Akk.

2 kommentarer

Obsessive

16.apr.2010 kl.22:43

Så fint. Dette minner meg litt om noe en venninne av meg kunne sagt.

Mystifistiske May

17.apr.2010 kl.11:33

Kanskje jeg har en hemmelig tvilling. En hemmelig god tvilling. Jeg er definitivt den onde av oss.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits