Nyttårsforsett

- Bli snillere
- Bli mindre redd
- Bli mindre naiv
- Bli mer beslutningssterk
- Snakke mer
- Våge mer
- Åpne meg mer
- Bygge opp litt selvtillit
- Sove mindre
- Spre glede
- Kritisere meg selv mindre
- La fortid være fortid
- Tenke mer på fremtiden
- Skaffe meg fast arbeid
- Skaffe meg et eget hjem
- Passe mer på de rundt meg
- Prøve å bli et bedre menneske

Én tanke

Obsessive

08.jan.2010 kl.19:30

Dette var en vågal liste. Jeg liker heller å sette mindre mål, slik som å bli flinkere til å trene og å lese 50 bøker i løpet av året.

Jeg så en video om hvordan man lettest mulig kan nå sine mål, og en av tingene var å dele dem opp i delmål og å belønne seg selv når man greier noe. Derfor har jeg som første delmål å melde meg inn på treningssenteret, så etter ti timer på treningssenteret skal jeg få lov til å bruke et gavekort fra outland på 200 kr som jeg fikk til Jul. Fin plan ikke sant? :D Når det kommer til bøkene mine har jeg som mål å lese en bok i uka, noe som burde være overkommelig.

Dine mål er derimot noe som du må jobbe med mye mer enn jeg må gjøre med mine, og på en annen måte.

___

Vi liker fargerike innspill her i gården! Ingen skal dømmes for å være rar av en person som når hun er på jordet bestemmer seg for å lage kornsirkler.

Julen blir som regel slik, man bygger opp til den ENE dagen og så er det så lite tid å innfri forventningene på. Det er bare å prøve igjen i år, ingen skade skjedd. :)

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits