Når jeg er dypsindig, er det mørket som leder veien

Men er jeg noensinne lettsindig? Ja. Noen ganger. Ikke nå. Jeg er spekulativ. Jeg har en massiv hodepine og har brukt alt for mange penger den siste måneden. Mer enn jeg kan forsvare. På en høytid som forsvant sammen med min barndom. Jeg drømmer vonde drømmer. Ikke mareritt, men drømmer som bevarer et visst generelt ubehag når man entrer våken tilstand. Blåmerket mitt er borte. Men det har kommet et nytt og mystisk et. Jeg skulle ønske jeg sovnet.

Én tanke

Obsessive

15.des.2009 kl.20:06

Har jula forsvunnet for deg? Så trist!

Å sove er mye deiligere enn å være våken. Ikke vær våken for lenge, for da drømmer du ikke nok.

___

Jeg har fått så mange komplementer i det siste at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Takk for ditt komplement, jeg er glad du liker det jeg skaper.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits