Blåmerke.

Hånden min har et blåmerke etter jeg slo den gjentatte ganger inn i en vegg. Jeg er en person som foretrekker å slå døde ting eller meg selv fremfor levende vesener. De siste dagene har jeg hatt en rekke sinneanfall. Jeg presses til et punkt hvor alt jeg sier er galt og veien videre er umulig. Jeg sitter fast i et bastant øyeblikk, og jeg slippes ikke fri fra det. Jeg kjemper med nevene for å slå meg ut. Gjennom den usynlige veggen. Jeg skriker. Jeg opplever øyeblikkets galskap. Jeg gråter og jeg skriker. Jeg slipper ikke løs - jeg møter motstand på alle kanter. Jeg vil blø, jeg vil dø, jeg vil gjøre alt for å unnslippe meg selv.

3 kommentarer

Angel

11.des.2009 kl.19:07

Det er bra. Si ifra om du klarer å unnslippe deg selv.

Stein E

14.des.2009 kl.12:50

Ro ned, ingen grunn til å overeagere vettu ^^ eller så får du komme deg på msn litt oftere :p så får vi chatte litt (aaa)

Mystifistiske May

14.des.2009 kl.19:47

Jeg tror ikke noen unnslipper seg selv. Jeg tror på døden.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits