Vaksine gir autisme

Forskere (iallefall noen mennesker) har endelig funnet årsaken blant den litt kryptiske diagnosen autisme. Det er nemmelig Skvalene, kjent som dagens mest moteriktige vaksineinnhold, som er bidragsyteren. Les mer her:

http://thho5.tech1.org/index.php/2009/11/folkehelsa-anmeldt-for-ekstrem-fryktpropaganda-og-feilinformasjon

Jeg vurderer nå å ta vaksinen, som en del av mitt livslange prosjekt rundt målet mitt, som er å bli en ekte autist. Man kan bare late som enn så lenge.

"Lege! Ett stykk Pandamix, takk!"

:D

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

4 kommentarer

Majlén Gaarder

05.nov.2009 kl.01:50

Har du lyst på flere lesere? Jeg vet hvordan du kan skaffe deg det!

Trykk deg inn på bloggen min og se hva du må gjøre. Det er veldig lett.

Melder du deg inn er du garantert 100 nye lesere!

Jeg ønsker deg masse lykke til ;)

- majlen.blogg.no

Mystifistiske May

05.nov.2009 kl.02:09

Tåpelig! Jeg synes det er mye hyggeligere med få lesere, som faktisk bryr seg om innholdet i bloggen :/

Angel

06.nov.2009 kl.03:04

Det at autisme er forårsaket av vaksine er den påstanden som ødelegger mest for autister. I amerika, er de største autismeorganisasjonene basert på å finne en kur, noe de fleste autister er imot. Teorien kan ikke støttes av noe data, og har tatt livet av tre hundre barn, noe som kalles "the jenny mccarthy body count".
Jeg ville nok ikke gå så langt å si at Jim Carreys' playboymodelkone er en forsker.

Mystifistiske May

06.nov.2009 kl.18:41

http://www.jennymccarthybodycount.com/Jenny_McCarthy_Body_Count/Home.html

Jeg leste litt om The Jenny McCarthy Body Count på denne siden. Det ser ut til at dette er et mye mer omfattende tema enn jeg først trodde. Ikke nok med at Skvalene skal forårsake autisme, men også denne Thimerosal og i følge McCarthy også vaksinene i seg selv (?). For meg forekommer det å beskylde vaksinene i seg selv som en veldig vag anklage. Hun må da kunne vise til et spesifikt virkestoff, og begrunne det med reliabel forskning for å fremme slike krav.

Jeg har også lest såpass mye om diagnosen at jeg vil hevde at slike virkemidler har liten til ingen effekt, da forskning i de fleste fall ser på arvbarhet som en svært viktig faktor i utvikling av autisme.

http://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_autism

Og, jeg må også få si at jeg ikke har noe ønske om at autister skal sees på som annenrangs mennesker som må kureres. Jeg er svært fascinert av autisme, i den forstand at autister later til å ha et annet vis å forholde seg til verden på, og for meg er autisme mer en tilstand enn en sykdom. Slik McCarthy fremstiller det, er autisme en slags form for pest eller lignende :/

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits