Svineinfluert?

Muligens har dette svinet fått det beste av meg. Jeg er syk, og det ville falle inn de fleste å skylde på et stakkars rosa bedagelig vesen som holder til på bondegården. Det som er spennende denne gangen er at jeg muligens er i fare for å dø. Den mulige diagnosen er ment for å skremme meg til å ta tiltak som medfører at jeg ikke smitter andre, og i overført betydning ikke dreper andre. Jeg er vanligvis ikke så morderisk av meg, men denne sykdommen gjør oss alle til potensielle mordere.

Hvis jeg først skulle myrde, ville jeg utdannet meg til ninja først. Ninjaer er begavede mordere. De myrder slik at offeret knapt merker at de blir myrdet - iallefall i min fantasi. Det er humant. Dessuten går de kledd i svart. Men mord er teit. Og ulovlig i de fleste tilfeller. Det som er litt morsomt er at de fleste lovlige mord begås av staten. Ikke i Norge heldigvis, men annensteds. Det er en populær straff.

Jeg så en film en gang. Om en husløs mann som bodde i hjem hvor beboerne var bortreist. En dag kom han over en vakker skamslått kvinne. De utvekslet ikke et ord. Men de falt for hverandre i det han lot henne følge med på sin ferd gjennom andres liv. Etter en stund kom mannen tilbake og oppdaget dem. Han sørget for at mannen kom i fengsel. I fengselet trente han seg opp til en ninja, slik at han kunne eksistere sammen med kvinnen han elsket uten at ektemannen hennes merket noe.

Hvis jeg dør vil jeg bli en ninja. Så kan jeg leve med den jeg elsker i all hemmelighet. Det er fint. Jeg er redd for mennesker.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits