A Brokedown Memory

Minner som kun er fragmenter. Det er slik de dannes. Ingen husker sitt liv perfekt fra episode til episode. Sterke følelser, kjærlighet og hat, trer frem og binder minner til sinnet. Fragmenter av ens historie og opplevelser.

Når det handler om mennesker, husker jeg kanskje hva jeg først følte, men enda bedre i minnet sitter hva jeg føler nå. Følelser for mennesker har det med å forandre seg når personen omsider viser deg sitt virkelige selv. Og det virkelige selvet er noe man nøler ganske lenge med å gi slipp på, enten det er overfor seg selv eller andre.
 Har du noen gang tenkt på at man fortsetter å få post etter at man er død?

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits