Noen tanker...

Jeg liker tilfeldigheter. Det faktum at ting forekommer tilfeldig. Jeg tror egentlig ikke ordet jeg leter etter er "tilfeldig" - men det får holde så lenge.

Nei! Jeg liker hvordan ting som er vanlige blir spesielle. Eller at ting som er spesielle blir vanlige. Et øyeblikk. Jeg skal ta noen bilder.

*ventetid*

(Forresten... Noen ganger skriver jeg slutten av blogginnlegget først, og begynnelsen til slutt. Som regel en slags krysskobling av disse - med stadige innfall både her og der)

*ytterligere ventetid*

(Jeg prøver egentlig å spise frokost samtidig med dette)

*digitalisert ventetid*

(I gamledager måtte vi fremkalle film fra et fotoapparat, ikke et "cam", hos en fotoforhandler. Dette kunne ta dager. Men også en time. Om man dro ut til butikken. Sjansene for redigering annet enn klipp-og-lim var minimale)

Der!:


1. Ledningssammensløyfing (og falleferdig kontorstol)

ssa41310

To laptopadaptere surret sammen ved hjelp av en hel horde med IP-kabler...


2. En visnet blomme (ja, jeg vet det heter blomst)

ssa41313

Rosa blader, med helt hvit bunn... Det var slik den var når den levde. Nå er den død, og skrotten fremstår som et minne om den gang. Jeg liker dens skygge. Den er skarp og taggete.


3. Lofthouse presents: Fisherman's Friend, Blackcurrant

ssa41311

Fiskermannens venn, med solbærsmak. Aktivt smaker den litt for mye. Men passivt er smaken ganske fin.


4. Det lille skrinet med det rare i

ssa41312

Ikke så mye et skrin som en smykkeeske, men dog. Tom er den også. Hva lurte på innsiden? Var det en ring? Var det en helt annen ting?

...

Hvor disse bildene kommer fra, og hva gjenstandene på dem betyr skal du få gjette deg til selv. Kanskje jeg røper det. Er ikke disse vanlige tingene spennende for deg også? Når du vet de bærer en slags spesiell betydning for noen? Du kan iallefall prise Herren for et nærmere bekjentskap med den hvite... vinduskarmen :)
.
.
.
Hva er så tynt at man kan tråkke på det uten å merke at man ødelegger det?

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits