Hva er attraktivt ved kvinner?

Tydeligvis vet Julia hva som tiltrekker mannfolk. Klissete glosslepper, sukkerspysøte MSN-nick og å overhøre konstant telefonterrorisering av venninner når hun er på besøk. Dette vil gutter ha, tilsynelatende.

Til artikkelen

Gutter har forskjellig smak. Og det finnes faktisk de som tar avstand fra den "søte" utmagrede, blonde, hårspraybefengte oversminkede, brunkrembefestede blondina som er rett over den seksuelle lavalder, og bruker det for alt det er verdt.

Jeg har bestemt meg for å sette opp min egen liste med generelle kvinnelige trekk som mannfolk flest vil kunne finne attraktivt.

1. Mykhet.
Kvinner har som regel spesielt mykere hud enn menn i utgangspunktet. Det synes bare ved å se på en kvinne. Men det frister også til berøring. For eksempel kysse de myke leppene. Men det skal jo bare mangle. Kvinner flest har som regel et dertilegnet produkt til hver eneste kvadratcentimeter av kroppen for å bevare mykheten.

2. Følelser.
Kvinnen er den som i dagens samfunn er tillatt å formidle sine følelser på den mest bokstavelige måte. Kvinner har tillatelse til å gråte av det meste. En kvinnes selskap sørger også for en viss trygghet for en mann å utfolde sine egne, kanskje litt gjemte følelser.

3. Omsorg.
Litt underliggende det andre punktet, men dog. Fra moderkjærligheten går vi over til den omsorg bare en kvinne kan gi en mann. Veien til en manns hjerte går gjennom magen, og det er mange kvinner (les: iallefall meg) som synes det er hyggelig å kokkelere for sin utvalgte. Å passe på at han har det bra psykisk. Så kan han utøve rollen som fysisk beskytter.

4. Jomfru i nød.
Det sier seg vel selv. Det er ikke en skjult sannhet at menn gjennom tidene har satt pris på å opptre som beskytter. Og kvinner på sin side gjør seg stadig svakere for å lokke frem dette urgamle biologiske i mannen. Vi kan tjene i militæret, men vi kan ikke drepe en edderkopp?

5. Hva tror du?

2 kommentarer

Homesick

19.aug.2009 kl.01:56

Jeg leste først Julia sin,så denne. For min del stemmer mye av det du skrev og lite av det Julia skrev. Derimot har hun nok rett når det gjelder oss men generelt. Når det gjelder glinsende lepper, er det turn off for meg. De er klissete og ikke noe særlig å kysse. Og hvis de dessuten lukter (og smaker) f. eks. jordebær er det enda verre. Dette av to grunner. Den første er at det dekker over, og gjemmer leppene. Jeg vil virkelig føle det menneske jeg kysser. Den andre er at det gir inntrykk av at det er en liten fjortis, noe jeg er lite interesert i.Myk hud er absolutt et godt poeng. Noe av det samme gjelderogså hår. Følelser: her er det noe med svakhet, og åpenhet. Jenter har lettere for å opne seg opp, og vise svakhet. Derfor føler vi oss også trygge nok til å gjøre det samme. Riktignok litt seinere, men dog. Telefonavhengighet er forferdelig. Det kan gå meg noe vanvittig på nervene.Sorry at ikke alt jeg skreiv var like relevant til posten din. Jeg er en mester i digresjoner.Shalom.

Mystifistiske May

24.aug.2009 kl.12:34

Jeg takker herremennesket for hans bifall og digresjoner :-)Jeg fatter og begriper ikke at jeg kunne unnlate å flette inn et så relevant punkt som hår. Dette passer som et punkt under mykhet. Ja. Vi lever i moderne tider, hvor både kvinner og menn kan ha både kort og langt hår. Men kvinners hår påtvinges stadig en rekke behandlinger for å bevare den gløden kvinnen har blitt kjent for å ha. Spesial-sjampo og -balsam. Hårkur. Proteinmaske. Glansspray. Gud vet hva annet. Ideelt er kvinners hår er ofte mykt, glatt, glansfullt og langt. Såfremt det ikke er sprengt istykker av hårfarge, -føhn og -spray ._.Takker også for klarifiseringen av det rundt følelser. Godt sagt!Og igjen. Digresjonen er min venn :)

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits