Regnet mitt

Se bort fra alle tidligere lovnader om innlegg. Jeg er redd jeg ikke har kapasitet til å skrive dem - det er iallefall en svært liten sannsynlighetsprosent. Jeg har tatt en lengre pause fra blogging og mye annet som har pleid å oppta livet mitt. Men - jeg har en god grunn.

"Stretched out on the bathroom floor thinking,
of fair days your future may hold
"

[Jeg trodde nesten jeg hadde møtt kjærligheten]

Ja. Det er den eldste unnskyldningen i boken, men jeg lar meg ikke vike fra det. Kjærlighet har truffet Mystiske May, den har truffet henne hardt. Mye har blitt sagt om kjærlighet. May vil gjerne ytre noen flere, mulig overflødige ord.

Å føle meg elsket er noe jeg tror jeg alltid har ønsket meg. Jeg våger å være så freidig som å si at å være elsket er noe alle mennesker ønsker på et eller annet plan. Selv de skikkelig slemme, uhyggelige og onde. Jeg har brukt en lang årrekke på å fantasere om kjærlighet, om at noen elsket meg. Det gjorde meg bare vondt ettersom det kun forble dagdrømmer i et overbelastet hode.

Jeg snakker ikke om den tvungne kjærlighet man mottar fra foreldre og annen slekt. Jeg snakker om den dype, frivillige kjærlighet man kan sjenke et annet menneske helt uten forbehold. Jeg har studert dette i mange år - min kilde til innsikt har vært film og TV.

Men jeg har et forbehold for at kjærligheten skal være ekte. Den må nemlig returneres. Man kan gjerne si man elsker et menneske. Men ekte kjærlighet er det ikke før man mottar de samme følelsene i retur. Dette vet jeg nå. Jeg vet også at følelsene er utemmelige og nekter å kontrolleres.

Mannen er fantastisk, og enkle menneskelige ord yter ham ikke rettferdighet. Sjelen hans bringer ro over min. Han får meg til å sitte stille. Han får meg til å gråte tårer av glede når jeg tenker på ham. Han etterlater et tomrom når han går. I mine øyne er han alt. Og han elsker meg, av alle mennesker. Han elsker meg. Jeg er elsket. Og jeg får endelig elske noen. Det gjør meg lykkelig. Det gjør verdslige ting overflødig. Det setter alt annet i annen rekke. 

"Love comes like surprise ice on the water,
love comes like surprise ice at dawn"

Han kom til meg som et regn. Skylte vekk alt det vonde, og etterlot grobunn slik at lykken kunne spire. Jeg kaller ham regnet mitt.

2 kommentarer

Tom

07.jun.2009 kl.23:28

Åj så heldig du er :) Glad på dine vegne :)Håper jeg får oppleve det samme en gang før jeg er så gammel at jeg har visna *ler*men men man lever i håpet, og drømmer er jo kjekke de :)

Mystiske May

08.jun.2009 kl.05:23

Tusen takk! ^_^Jeg er av den tro at alle får oppleve det. For den jeg trodde aldri skulle oppleve dette var jo meg selv. I det sekund jeg ga opp alt håp, og begynte å tenke "hva faen", kom han inn i livet mitt og dro meg med i en vill kollbøtte .___.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits