Dagens samfunn er gårsdagens forfall

De nylig pubertale pikene ser ut som kvinner, men er lettanfektede smårollinger med behov for å dynke seg selv i beundring fra egen og andres person. Brystene er en velkommen opplevelse, som gjerne hjelpes litt på vei med litt push og litt stuff. Flasken knyttes gradvis i hånden, ettersom miljøet krever en tidlig alkoholisering. Trusene felles raskt for en populær gutt. Eller en populær jente i disse dager - bifili er det nye rosa.

Hvem fortredte vår barndoms uskyld?


Skjønnhet er i dag et uttrykk for hvem som spiller best. Det handler om å ta, det handler om å få mest.

De spinkle fingrene som for lenge siden holdt tøydukker og kosedyr lekende, har for lengst henfalt til å bli dyriske manneklør, som fiker til enhver potensiell rival.

Husker du latter?

Latter som ikke er hån eller falsk beruselse?

Hun er grasiøs selv når hun spyr opp nattens festligheter i doskålen og på gulvet, og må tørke munnen med toalettpapir. Når sminken er lagt på nytt, er hun like vakker.

Hva skjedde med musikken?

Den har blitt en pådriver, et hjelpemiddel for beruselse og knulling. Den er en oppskrift den mest utrente kokk kan følge. Den er hamring og basal rytme. Den er mine ørers død.

Dagens samfunn er gårsdagens forfall.


7 kommentarer

Angél

09.mai.2009 kl.02:35

Bård Torgersen kjenner seg igjen.

Maja

09.mai.2009 kl.13:57

I like it! Ikke fordi det nødvendigvis er sant, men fordi det var godt skrevet! Spesielt det med doskålen, veldig bra formulert :)

Bitchmaster

09.mai.2009 kl.17:44

Utrolig bra innlegg :)

Mystifistiske May

09.mai.2009 kl.19:52

Takk =) Følte for å gjøre noen spissformuleringer..Jeg kjenner ikke til Lord Bård :/

Tanny

10.mai.2009 kl.12:03

Kul blogg.

tida-foto

10.mai.2009 kl.18:45

Bra blogg :)

SIGURD J. LINAAE

10.mai.2009 kl.19:54

wow, bra skrevet du:D

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits