[et minimalt innlegg]

http://www.poesis.no/ - Spør om hjelp, hvis du er i tvil. Spør om hjelpa - den er dér! For hjelp kan redde liv! Litt fiffig side må jeg si.

Det store forholdsinnlegget lar seg vente. Jeg trenger litt mer tid på meg. Nå vil jeg bare skrive littebitt.

Har du noengang hørt om Kirsten Flagstad? Det har jeg. Hun var operasanger, og en ganske fornem dame fra Hamar. Hun har eget museum, egen festival, sågar en egen byste stående i Hamar by. Hun havnet til og med på hundrelappen. Nå har jeg satt i gang et lite prosjekt om Frøken Flagstad. Hun er hovedemne på den neste delen av hjemmesiden min i webdesign. En liten sangfugl fra landet som gjorde det stort internasjonalt. Slike historier vekker interesse, fascinasjon og beundring. På toppen av kaka finner vi kirsebæret. Damen var jo nydelig.

Har du noen spesielle figurer fra ditt hjemsted som utøver innflytelse på lokalbefolkningen? En hvis historier gjenfortelles? En som dyrkes gjennom festiviteter og morsomheter?

Hvis dere gir meg litt tid, skal jeg fortelle dere alle om regnet mitt. Det er mye som har opptatt meg om dagen. Jeg kjenner omveltningene sige på.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits