Les det her, les det her: Mystifistiske May får e-post!

Vel.. Jeg er et tidvis narsisistisk vesen. Men jeg tenkte. En blogg er ofte en relativt skjev kommunikasjonsmåte. Jeg skriver hva jeg vil, og lesernes eneste mulighet til å svare tilbake er gjennom kommentarer. Disse er i mitt sin en ganske begrenset form for kommunikasjon. Man må nemlig holde seg innenfor kommentarens rammer.

Hvis man virkelig vil gå til verks, er samtalen et mye bedre egnet redskap. På grunnlag av dette har jeg opprettet en e-postadresse. Jeg har ikke store tilhengerskaren, men for de få som titter innom vil jeg tilby dem, men først og fremst meg selv, denne muligheten. Noen folk er sjenerte og vil helst snakke privat. Andre har så mye å si at en bloggkommentar blir sterkt begrensende.

Her kan dere iallefall nå meg: mysticmay(a)rocketmail.com.

Håper dette er rett av meg.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits