Borderline Yul Brunner

Når skal de få alkolås på telefoner? Ingen tjener noe på å telefonere i beruset tilstand (med mindre man endelig ringer en drosje).

Jeg svitsjet forbi Paradise Hotell noen timer tilbake. Blondina gikk inn på et rom. Falt. Begynte å gråte eller noe lignende, og begynte å syte og rope "Hjelp!"... Sånn kan det gå når jordmora mister deg i gulvet, folkens. Mulig jeg husker feil, men det var vel ikke strippekonkurranser på originalserien? Jeg brukte den som nattunderholdning en sommer for lenge lenge siden. Jeg innrømmer det.

For å få fart på ereksjonen folkens: Knip! Det er ín nå. Lykke til.

Ellers. Jeg fikk navnet Yul Brunner i hodet. Hvem er det? Wikipedia sier han var en "Russian-born actor of stage and film, perhaps best known for his portrayal of the Siamese king in the Rodgers & Hammerstein musical The King and I on both stage and screen, as well as Rameses II in the 1956 Cecil B. DeMille film The Ten Commandments and as Chris Adams in The Magnificent Seven." Selvsagt skulle han falle inn i hodet mitt. Hvorfor ikke? Neida. Så. Det er May, det. Kommer stadig opp med ting man ikke bør fortelle psykologen sin. Forresten het han ikke Brunner allikevel. Han het Brynner.

Hadde også en halvsang kjørende i hodet tidligere i dag. Det eneste jeg husker var at den inneholdt frasen "Tusen millioner".. Noen tips blogglesere?

I livet mitt for øyeblikket tenker jeg litt på jobb. Noe sier meg at jeg kommer til å trenge penger en eller annen gang. Så.. Vi vurderer en nattevaktstilling på en campingplass i sommer. Vurderer. Vet ikke om jeg er kvalifisert, men jeg snakker jo (så å si) engelsk, tysk og litt spansk i tillegg til norsk. Kan vel alltids være kjekt. Men jeg vet dog ikke. En annen fjernere drøm er å anmelde film. Jeg vet et sted hvor jeg kan forsøke meg på det. Men det er ikke betalt. Og vi lever ikke i paradis. Penger må til. Enn så hardt jeg prøver å motstå det.

Nå vil jeg at dere skal lytte på borderline, siden jeg er borderline ADHD (i følge en slik test):
Jeg har sangen spillende i hodet hele tiden. Gitartonene.

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits