Mein Computer ist tot, mein Computer ist tot..

Ja. Det er sant. PCen min er død. Utallige digitale minner er i ferd med å forsvinne for meg. Alle tekstene jeg har skrevet, alle sitatene fra gode nettsamtaler med venner, alle fotografiene jeg har tatt, alle bildene jeg har laget, alt skolearbeid, alle lister.. Boken min. Selv begynnelsen, og en god del idémyldring til den (og mye annet) forsvinner fra jordens overflate og destruerer min verden. Halvannet års arbeid og virke blir til aske. For ikke å snakke om den ekstensive musikksamlingen jeg har akkumulert.

Det gir meg en dårlig følelse. Især fordi jeg ikke har oversikten over alt jeg har, eller - jeg kan vel trygt si hadde liggende. Jeg blir trist, nesten deprimert ved tanken. Hva er jeg, annet enn min PC? 

Dog trenger jeg en PC som er i stand. Jeg trenger den i mitt arbeide. Webdesign, spesielt. Jeg trenger den til mitt sosiale liv, til min blogg og alt annet.

Jeg har virkelig intet annet valg en å la det hele gå til spille, og reinstallere alt på PCen. Men jeg vil kjempe for minnene, for filene, for bitsene, med nebb og klør, hvis jeg tror det er den minste mulighet for at det kan reddes.

Er det rart jeg er nær å felle en tåre?

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits