Vi vant!

Ja. Det er sant. Vi vant, vi vant, omsider, vi vant! Vi har kjempet en lang, lang kamp for å gjøre oss merket, og endelig har skjebnens øyeblikk kommet!

Her er beviset:
http://www.kk.no/php/art.php?id=801232

Så vi er ikke så ille som dere skal ha det til, fjols.. :)

Til andre punkt på dagens agenda. La meg presentere deg for prinsippet med godfilmen. Du kjenner helt sikkert til begrepet feel-good. Selv om dette er ganske dekkende, har det en heller nedlatende betyding, og viser til filmer hvis prinsipp er å evokere positiv emosjon - ofte med de usleste virkemidler, og klisjepreget komedie og plott. Derfor beveger vi oss videre til "godfilmen."

Godfilmen, eller -filmene, er film som vekker følelsene dine, og får deg til å tenke, og som er mesterverk så nært perfeksjon en kan komme i dine øyne.

Jeg har en lang rekke slike. Om jeg føler meg litt nedfor, kan jeg kjøre en av dem. Innholdet i filmene er så mangt. Det finnes ingen spesifikk formel - alt er styrt av smak. Smak, og nostalgi. Kanskje man så filmen i en bestemt situasjon en gang, med et bestemt menneske.. Det finnes ikke noe så fantastisk som å gråte alene i mørket. For man er ikke alene. Man er med sine kjære lerretmennesker :) Og man føler hva de føler på godt og vondt. Elsker de, elsker du. Sørger de, sørger du. Det er en herlig symbiose som stjeler deg vekk fra denne monotone verdenen en stund.

Så river virkeligheten deg tilbake. Men du er tankefull. Kanskje glad. Ofte beroliget.Blogglisten
Stikkord:

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits