Smerte i et sølvhjerte

Magien har forsvunnet. Han er atter alene. Lysene er slukket.

På et tidpunkt trodde han den var forgått. Tomheten. Savnet. Våset de snakker om på film. Men den hvilte kun. På innsiden av kroppen gnager det et hat så sterkt. Hatet som hvisker trusler i øret. Hatet som stikker nåler i legemet. Hatet som lengter etter en ende på tilværelsen.

Han hadde begynt å vurdere. Vurdere å gi seg selv hen til en annen. En han fant sinnsro med. En som forsøkte å forstå hans altkonsumerende superego. Men det var sorgen som møtte han i døren han så fortvilet ringte på.

Hans hint til henne var kryptert til beinmargen. Hun måtte selv forstå. På den måten var det ekte. Ekte og verdt bryet. En fullverdig prøvelse.

Tårene væter hans øyne når han minnes det forgåtte, de uspilte kortene. Hadde hans regler blitt hans egen undergang? Hjertet hamrer svakt bak brystet. Sengen fjerner gråten. Søvnen slukker sorgen; gjenoppretter den personen han må være for å leve igjennom dagen.

Hvis hun rørte hans hånd én gang til, ville han tilstå alt.

Piken i regnet, med det røde håret og fregnene. De grønne støvlene. Arret på lilletåa. Duften hennes om morgenen. Fascinasjonen over pinnsvin. Og tårene skjult av filmens mørke.

 Blogglisten

Én tanke

Mystifistiske May

07.feb.2009 kl.22:37

Heng deg, søte lille pike. Heng deg.

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits