Bad Vibes

Jeg sitter her, alene, tidvis akkompagnert av South Park. Jeg prøver å finne noe intellektuelt eller snedig å skrive, men ingenting kommer til sinne. Pipingen i øret er distraherende. Og det faktum at jeg mures inne av hissig snø bekymrer meg.

Jeg antar at det er normalt; å være platt, uanfektet, humørløs. Det kalles vel "å kjede seg". På den annen side har jeg mottatt dårlige vibber i det siste. Vibber som ikke kan spores. Noe er forandret. For å sette bilde på saken: Jeg har fått enda ett tillegg til personligheten min, enda ett lag. Det skjer meg fra tid til annen. Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg har bare plutselig blitt en annen.

Jeg forlater deg med tanken om hvem du er nå, og hvem du er om 42 dager.

Blogglisten

Ingen tanker

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits