Naturens lille søte Dango

Spill og les:Noen ganger synker min oppfattelse av folk til et lavere nivå, og jeg lager en mur av subtile fornærmelser mellom oss, mens jeg nærmest bombarderer vedkommende med angrep i hodet mitt. Det er ikke at vedkommende har blitt en dårligere person, men det har kommet noe i veien som forandrer vår relasjon, eller hva jeg ønsker vår relasjon skal være, og hva jeg føler influerer den. Jeg tror det er sånn mellom folk flest når det oppstår ubalanse. Man føler seg ukomfortabel, av ymse grunner, og gjør motstand. Motstand for å opprette likevekten, men motstanden oppleves som noe personlig. Og kan fort skape ytterlig ubalanse.

Hvordan gjenoppnår vi ekvilibrium? Vi lar tiden passere. Vi kommer over det. Forsonende elementer spiller inn. Vi redefinerer og tolker på nytt. Det er naturlig. Naturen er fantastisk!

 Blogglisten

3 kommentarer

Peter Pan

02.feb.2009 kl.16:40

Om jeg er sur lar jeg alle kjenne det! Arg!!!

May

03.feb.2009 kl.01:07

Jammen, Peter. Det å bli sur er en litt annen sak (for meg).. Om jeg blir virkelig sur kan til og med jeg la det gå ut over andre - som regel treffes intetanende uskyldige mennesker av mine horrible utbrudd. Saken er at det er sjelden jeg blir mektig sur. Jeg finner som regel liten mening i å bli sur over ting, eller så omgås jeg relativt lite plagsomme/provoserende mennesker..

Malin

25.feb.2009 kl.14:56

Clannad! Dango Daikazoku

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits