Attraktiv? Bipolar..

20-årig selvnedverdigende bedagelig taper med dårlig selvtillit og et generelt pessimistisk utsyn på verden. Søker venner og en elsker. Befinner seg på en gudeløs, hjertekald fremmed planet, og må jobbe hardt for å finne gleden i selv de minste ting. Bærer av et utpreget negativt syn på fremtiden, og oftere enn normalt opphengt i alt vondt i fortiden. Attraktivt? Depressivt.

20-årlig livsglad hardtarbeidende universitetsstudent med et godt ord for alle og et stadig smil om munnen. Utpreget blid fra morgen til kveld (noe som har resultert i et tilnavn som henspiller på glede). Livets solstråler finner hun i alt mellom himmel og jord; billedkunst, tegning, maling, filmer og musikk, selvfølgelig. Med gnist i øyet vil hun mer enn gjerne hjelpe deg, støtte deg, betrygge deg, le med deg, og mer enn alt forstå deg. Attraktivt? Manisk.

Her er jeg. I grenseland mellom to ekstremiteter. På mine bedre dager er jeg alt jeg ønsker å være.

Blogglisten

2 kommentarer

Noi-chan

29.jan.2009 kl.20:56

Keep in there - du er ikke alene!

May

30.jan.2009 kl.18:45

Takk, takk =p

Skriv en ny kommentar

Mystifistiske May

Mystifistiske May

23, Oslo

Mitt døpenavn er May. Jeg er mystifistisk - en utviklet form av vanlig mystikk. Jeg er en sjel som finner glede i å skape i bilder og ord. Og jeg prøver å skape et nytt liv for meg selv, utenfor min lille hule av melankolsk musikk og film, utenfor depresjon, selvhat, sosial angst og andre uhumskheter. Jeg har trukket meg tilbake fra livet i alt for mange år; det er på tide og trampe meg opp og ut. Jeg byr deg god dag og veksler gjerne en linje eller tusen: mysticmay(a)rocketmail.com.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits